Speksi 2020: Vain muutaman sattuman tähden

JyväSpeksin vuoden 2020 esitys VAIN MUUTAMAN SATTUMAN TÄHDEN saa jokaisen katsojan pidättämään hengitystään!

Kylään saapuu muukalainen, Sally Lonesome, jolla on mielessään vain yksi asia: kosto. Suunnitelmansa onnistumiseksi hän hankkiutuu kylän vankilaan, jossa viruu myös salamyhkäinen rikollinen, Gringo.

Villin lännen tunnelmaan uppoutuva JyväSpeksin esitys on tarina kostosta ja sen seurauksista. Mutta kuinka Sattuma-kortit liittyvät tähän kaikkeen?

Pidä stetsonista kiinni, sillä nyt ratsaille ja menoksi! Jiihaa!

Esitys sisältää savua, vilkkuvia valoja ja voimakkaita ääniä. Emme suosittele esitystä lapsille.

Käsiohjelma (sis. tekijät)

Esityspäivät 2020

TI 27.10. klo 18.00
KE 28.10. klo 18.00
PE 30.10. klo 18.00
LA 31.10. klo 15.00

Kaikki esitykset sijaitsevat Aalto-salissa aivan Jyväskylän keskustassa (Kauppakatu 30)!

Aiemmat vuodet

Speksi 2019
Speksi 2018
Speksi 2017

Sponsorimme 2020

Yleisohjeita katsojalle (päivitetty 26.10.)

– Esitykset alkavat tasalta (ti, ke, pe klo 18.00 ja la klo 15.00). Ovet saliin avataan puoli tuntia ennen esitystä. Tule ajoissa, niin vältetään ruuhkaa aulatiloissa.

– LIPUT/AINEJÄRJESTÖ TARKISTETAAN OVELLA

– Esityksen arvioitu kesto on 2h 45min väliajan (20min) kanssa.

– Esityksessä on vahva maskisuositus. Suojamaskeja on varattu JyväSpeksin puolesta tarjottavaksi pieni määrä. Suosittelemme kuitenkin omien suojamaskien käyttöä.

– Esityksessä on LIVE-bändi, voit siis halutessasi ottaa mukaan korvatulpat. Korvatulppia on varattu JyväSpeksin puolesta tarjottavaksi pieni määrä.

– Esityksen käsiohjelma on digitaalisessa muodossa ja löytyy osoitteesta http://k.jyvaspeksi.fi/ (käytettävissä tiistaina ennen esitystä)

– Ainejärjestöille on osoitettu salista omat paikat varattu-lapuilla, joissa lukee ainejärjestön nimi. Muille paikoille voi istua vapaasti.

– Salissa on pääosin yksittäisiä istumapaikkoja, mutta myös paripenkkejä löytyy seuralaisten kanssa saapuville. Penkkijärjestystä ei saa muuttaa.

– Ulkovaatteet/repun/laukun voi ottaa mukaan ylös katsomoon, jotta vältetään ruuhkaa esityksen loputtua narikassa (itsepalvelu).

– Esityksen ajaksi ulko-ovi laitetaan kiinni. Väliajalla ulkona voi käydä!

– Toivomme, että luette ennen esitykseen saapumista vielä alta kootut ohjeet koronatoimenpiteistä.

– Väliajalle siirryttäessä ja esityksestä poistuessa annetaan ohjeistukset vielä katsojille! Esityksessä on henkilökuntaa JyväSpeksi -paidoissa, joilta voi kysyä vielä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kiitos teille katsojille, jotta mahdollistatte toimintamme tänäkin aikana. Tervetuloa

❤

Esitysten koronatoimenpiteet

Aalto-salissa katsojien paikkamäärät on rajattu karkeasti 1/3 normaalista määrästä. Alatasanteella penkit ovat 1-2 metrin päässä toisistaan ja alatasanteelle mahtuu yhteensä noin 100 katsojaa. Aalto-salin yläparvelle mahtuu turvavälien kanssa noin 20 henkilöä.

Käsidesiä on saatavilla JyväSpeksin puolesta esityksissä kaikissa tiloissa ja käsienpesupisteet löytyvät WC-tiloista. Järjestävän tahon puolesta käsihygieniasta muistutetaan ja siihen ohjeistetaan.

Esityksiin tultaessa ohjaamme katsojat paikoilleen saliin ja katsomme ettei aulatiloihin synny liiallista tungosta. Esityssalin ovet avataan poikkeuksellisesti jo noin 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Mikäli ainejärjestöt saapuvat ryhminä, on heille osoitettu omat istumalohkot salista.

Väliajalle mentäessä katsojien tulee noudattaa turvavälejä. Väliajalla ei ole tarjoilua, vaan se on enemmänkin jaloittelu ja wc-tauko.

Esityksen loputtua ihmiset poistuvat salista ryhmittäin. Kaikkia poistumisia ja saapumisia ohjeistetaan tarpeen mukaan.

Koronaohjeita katsojalle:

Jyväskylän kaupungilla on voimassa laaja maskisuositus, jossa suositellaan maskien käyttöä myös teatterissa. Kehotamme siis kaikkia, joiden terveydentila sallii kasvomaskin käytön, käyttämään maskia Jyväspeksin esityksissä. Kyseessä on vahva suositus, jotta voimme luoda yhdessä mahdollisimman turvallisen speksikokemuksen kaikille.

  • Älä saavu paikalle oireisena tai sairaana.
  • Älä saavu paikalle, jos olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana.
  • Yski ja aivasta kertakäyttönenäliinaan tai hihaan. Hävitä nenäliina välittömästi käytön jälkeen.
  • Noudata 1-2 metrin turvaväliä muihin seurueisiin
  • Huolehdi riittävästä käsihygieniasta.
  • Mikäli sinulla epäillään tai sinulla todetaan tartunta 14 vuorokauden kuluessa tapahtumasta, olet velvollinen ilmoittamaan siitä Jyväspeksi ry:lle (jyvaspeksi [at] gmail.com), jotta mahdollinen tartuntaketju saadaan jäljitettyä.
  • Ylivoimaisen esteen sattuessa, esityksen peruuntuessa, rahat palautetaan lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.
  • Jos joudut koronarajoitusten takia perumaan osallistumisesi, lippurahat voidaan palauttaa lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta. Tällöin sinun tulee ottaa heti yhteyttä sähköpostitse jyvaspeksi [at] gmail.com. Jälkikäteen tehtyjä peruutuksia emme valitettavasti voi enää palauttaa.
Aalto-salin turvavälejä (lopullinen asettelu saattaa muuttua)